Squeeds nya tillskott

Tobias Ljungström – motiverad och full av driv. Ett starkt öga ‘för det där lilla extra’. Fokus på frontendutveckling och digitala gränssnitt

Jonathan Nilsson är en passionerad systemutvecklare inom .NET-stacken. Ambitiös, lättlärd och positiv, som gärna delar med sig om sina kunskaper & är ivrig att lära sig av andra.

Madelene Rosdahl är Squeeds Office Manager som föredrar att vara spindeln i nätet och se till att allt fungerar på bästa sätt på kontoret. Hon gillar att ha många bollar i luften och är grym på planering. Träffar gärna nya människor och ser alltid det positiva i varje ögonblick.

Jakob Lithner har stor erfarenhet inom systemutveckling och arkitektur. Han har en inbyggd längtan att alltid förenkla och förtydliga. Han tror starkt på koncepten Software Craftmanship, CleanCode, kodstandard och refaktorering. Jakob är också initiativtagare till det nationella forumet DevTribe, för utvecklare som är passionerade för kod, designmönster och arkitektur.

VÄLKOMNA!

One thought to “Squeeds nya tillskott”

  1. I have noticed you don’t monetize your site, don’t waste your traffic, you can earn additional bucks every month because you’ve got hi quality content.

    If you want to know how to make extra $$$, search for:
    Mertiso’s tips best adsense alternative

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *